Rapoarte

Rapoartele te informează despre evenimente în tribul tău. Atât evenimente militare cât şi comerciale îţi vor fi transmise. Dacă primeşti un raport, îţi apare sus în meniu simbolul acesta .
La început eşti la „Toate rapoartele”, unde ai o privire generală asupra tuturor rapoartelor. Pe lângă rapoarte în general îţi stau la dispoziţie categoriile raport de luptă, de transport, de sprijin şi înca altele. Acestea sunt categoriile în care sunt sortate rapoartele.

Rapoarte cu un „(Nou)” sunt necitite. Ar fi bine să ştergi rapoartele citite pentru a menţine ordinea. Pentru aceasta marcheză rapoartele pe care doreşti să le ştergi şi apasă pe „Stergere”.
Categoria atacuri

În atacuri găseşti rapoartele de atac, care te informează despre luptele purtate de către satul tău.

Aici vezi împotriva cui ai luptat şi cine a câştigat. Dedesubt se găseşte o linie care îţi arată norocul agresorlui. O linie roşie este pentru ghinion şi una verde pentru noroc. Dacă maximul de ghinion şi de noroc este 25%, înseamnă că trupele agresorului sunt cu max. 25% mai puternice sau mai slabe.

Mai jos vezi cine a participat la luptă şi cine a căzut . Agresorul primeşte un raport complet de luptă numai dacă a avut cel puţin 50% din puterea de luptă a apărătorului sau dacă are spioni care s-au întors acasă. Altfel apare anuntul „Nici unul din luptătorii tăi nu a supravietuit” şi nu mai primeşti nici o informaţie despre numărul de unităţi duşmane. Dacă pierzi ca apărător, primeşti totuşi un raport de luptă complet.

Dacă berbecul sau catapulta sau chiar un nobil a fost implicat în luptă, primeşti şi informaţii despre distrugere şi scăderea de adeziune, pe care ai atins-o.
Categoria de sprijin

Rapoarte de sprijin obţii dacă au venit sau au plecat trupe de sprijin din satul tău. Aici poţi din nou vedea care sate sau sprijinit reciproc şi câte trupe sunt în satul celălalt.
Categoria comerţ

Rapoartele de transport te informează despre transporturi de materii prime ale satului tău.

Ofertele acceptate îţi arată care din ofertele tale au fost acceptate în târg şi care au fost acceptate de către tine.
categoria altele

În „Altele” găseşti toate celelalte rapoarte care nu corespund nici unei categorie anterioare. Printre acestea sunt dizolvări de triburi sau invitaţii într-un trib.

Anunțuri